Evenimente plăcute pentru 2 noiembrie. Lăsați-vă grijile acasă și ieșiți în oraș

evenimente27
Foto: Nathan McBride

Ultima lună de toamnă abia a intrat în forță iar asta nu înseamnă deloc că evenimentele se „răcesc”. Ba din contra, echipa #diez continuă să vă sugereze cele mai proaspete și „calde” activități care vă vor colora zilele posomorâte ale toamnei. Priviți ce v-am pregătit de data aceasta pentru joi, 2 noiembrie.

# Acoustic Inside Sesion!

Dacă dorești să te odihnești, ascultând muzică de calitate (gratuită) vino la Kira’s. Începem serile de live-urile din această joi, cu un recital acustic împreună cu 3 baieți care o să bucure urechile cu niște muzicuță bună, bună de tot… pentru oaspeții care o să vină seara în data de 2 noiembrie la Kira’s. Intrarea este liberă. Rezervați locurile la numărul de telefon 069672191. Detalii despre concert, aici.

# Lecție Gratuită de Engleză

Dorești să privești filme originale în limba engleză, fără subtitre, fără dublaj ori să-ți faci relații de prietenie cu oameni din străinătate, tot ce trebuie să știi e că ai astfel de oportunitate – să înveți gratuit limba engleză.

Lecție gratuită de engleză în cadrul căreia vei afla nivelul tău de cunoaștere a limbii engleze. Va fi o lecție interactivă, bazată pe dezvoltarea abilităților de comunicare, înțelegere și dezvoltare a vocabularului. Vei vedea care sunt metodele noastre de predare și vei afla mai multe despre cursurile noastre. Pentru mai multe detalii sună la 060 669 680 ori intră pe pagina de Facebook a evenimentului. Vino la ora 17:00 și nu rata șansa.

# Comedy Woman Show

Vedetele ruse ale show-ului umoristic Comedy Woman vin cu mare drag la Chișinău. Au pregătit un spectacol inedit pentru fanii acestui gen de comedie. Vino la Palatul Național „Nicolae Sulac” la ora 19:00. Bilete mai sunt, le poți cumpăra de aici.

# Cum să devii Designer? Lecție gratuită pentru începători

Îți place să creezi frumosul? Vino la o lecție gratuită pentru începători, 2 noiembrie, ora 18:00. Ești invitat(ă) să participați la lecția demonstrativă gratuită, unde veți afla mai multe despre cea mai creativă profesie din IT de la specialiști practicieni:

# Vladimir Harti, arhitect, se va împărți cu experiența proprie din design-ul interior;

# Andrei Gramatschii, designer industrial și de produs va destăinui unele secrete a domeniului dat;

# Maria Harti, șef Departament Grafica si Design, manager Authorized Academic Partner Autodesk va vorbi despre cum să deveniți designeri, făcând studii la specialitatea Grafică și Design în cadrul STEP IT Academy Moldova.

Sunteți așteptați în incinta STEP IT Academy Moldova, bd. Decebal, 139, et.3.

Intrarea liberă. Mai milte detalii despre eveniment aici.

# Spectacolul 6.9

Teatrul Alexei Mateevici (str. A. Sciusev 93) în colaborare cu YOUBESC Creative Institute lansează în premieră un nou produs teatral semnat de Alla Donțu, spectacolul „6.9”. Muzica, poezia, dansul și arta teatrală sunt cele patru componente în jurul cărora interpreta Karizma si actorul Nicolae Jelescu, acompaniați de maestrul Octavian Coteț, încearcă să transpună ideea că pasiunile și dramele femeilor poartă în spate umbre și frici, care trebuie privite și cer a fi vindecate.

Piesa este construită dintr-o multitudine de simboluri, unde cifra „șase” semnifică perfecțiune, dragoste, compasiune.

Lucrarea reprezintă un act de meloterapie, un performance, care urmărește să scoată în evidență luptele interioare duse de femei. Acțiunea ia forma unui dialog între El – psihanalistul și, Ea – clienta, prin urmare, aceștia discută despre: fericire, frică, dramă, dragoste, dezamăgire, pasiune.

Treburile casnice mai pot aștepta, însă nu spectacolul. Detalii despre eveniment le poți vedea aici.

# Pub Quiz: „Întrați și cumpărați!”

Ce reprezintă Pub Quiz?
Acesta este un joc intelectual – distractiv , unde fiecare participant, poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. Dorești și tu să te relaxezi într-o astfel de atmosferă?

Distrația „inteligentă” se va începe la ora 19:15. Dacă vrei să afli detalii despre Pub Quiz intră aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente