/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ 18 goluri marcate în UCL. Meciul acestei seri: Totenham - Real Madrid

missing
01 noiembrie 2017, ora 17:03

O ploaie de goluri s-au înscris aseară în primele 8 meciuri din cea de-a 4 etapă a Ligii Campionilor. Francezii de la PSG, i-au bătut măr pe cei de la Anderlecht, cu 5-0, stabilind scorul serii, dar și calificarea în optimile de finală ale competiției. Neymar a înscris golul cu numărul 2 și a urcat pe poziția a treia în clasamentul golgheterilor, cu 4 goluri marcate în UCL.

Francezii au acumulat 12 puncte și nu mai pot rata prezența în faza eliminatorie. Tot în grupa „B”, Bayenr Munchen și-a asigurat prezența în optimi, după ce a trecut în deplasare de Celtic, scor 1-2 și a acumulat 9 puncte. Tot aseară, Chelsea Londra a cedat la scor în deplasare la AS Roma, cu 3-0. Dubla lui EL Shaarawy și golul lui Diego Perotti i-au poziționat pe prima poziție pe italieni în grupa „C”, cu 8 puncte acumulate. Pe 2 sunt englezii, cu 7 puncte.

FC Barcelona a făcut un pas greșit în grupa „D”, după ce a remizat suprinzător cu Olympiacos, scor 0-0. Următoarele 8 partide din cea de-a patra etapă a Champions League se va disputa astăzi. 5*Meciul serii va fi cel dintre Totenham și Real Madrid.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram