/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Cererea de demisie a unui deputat, examinată de Comisia juridică, numiri și imunități

missing
01 noiembrie 2017, ora 16:12

Potrivit procedurii legislative, hotărârea va intra în vigoare la data adoptării în cadrul ședinței plenare și se va declara vacant un mandat de deputat care aparţine Partidului Comuniştilor din Republica Moldova.

În aceeași ședință, deputații au examinat și aprobat confirmarea în funcție a noilor candidaturi de membri ai Consiliului Coordonator al Audiovizualului, Tatiana Buraga, Dorina Curnic și Veronica Cojocaru. Totodată, Larisa Călugăru va fi propusă plenului Parlamentului pentru confirmarea în funcție de membru al Consiliului de Observatori al IPNA Compania ”Teleradio Moldova”.

Toate proiectele urmează a fi dezbătute și votate în ședința plenară a Parlamentului Republicii Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram