Lexus semnalat ca fiind furat din Italia de un moldovean, descoperit de polițiștii români de frontieră

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un cetăţean moldovean în vârstă de 34 de ani care se afla la volanul unui autoturism de marcă Lexus, înmatriculat în Ucraina, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare la Punctului de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut. În urma verificărilor specifice, poliţiştii au descoperit că autoturismul şoferului figura ca fiind furat din Italia.

Potrivit autorităţilor din Italia, autoturismul a fost declarat furat în data de 30 septembrie 2017.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a primit 250 de euro de la un cetățean ucrainean pentru a aduce autoturismul din România în Republica Moldova. Acesta a mai adăugat că nu avea cunoştinţă despre faptul că mijlocul de transport este declarat furat de către autorităţile din Italia.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 257.600 lei, a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei Frontiere până la finalizarea cercetărilor.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...