Cursurile SEO – noi oportunități pentru afaceriștii online

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Internetul a devenit o platformă indispensabilă de activitate pentru toată lumea și este cert faptul că de la an la an comerțul online crește, ca și numărul utilizatorilor de internet. Pe lângă acestea, piața virtuală devine din ce în ce mai transparentă și mai accesibilă decât cea offline. Nu e de mirare faptul că tot mai multe companii își doresc o prezență online cât mai activă, pentru a fi mai aproape de potențialii clienți.

Orice profesie legată de această resursă informațională uriașă este una actuală și profitabilă, iar pentru managerii companiilor este foarte important ca produsul lor să devină mai vizibil, mai popular și mai relevant pentru useri. Un instrument util în acest sens sunt serviciile SEO, care îl pot ajuta orice antreprenor de business online să analizeze calitatea site-ului său și performanțele acestuia față de site-urile concurente, să targheteze corect publicul țintă și să aleagă strategia de promovare online potrivită.

Lipsa unor școli sau instrumente dedicate acestui domeniu, unde să poți învăța ce presupune optimizarea site-urilor, cum poți promova corect un site, cum se
creează o campanie publicitară etc., îi fac pe mulți dintre antreprenori să aplice metode SEO greșite, cu pierderi și riscuri financiare.

Cursurile SEO organizate de către compania SEOlium sunt o oportunitate de valoare pentru toți acei care vor să-și treacă afacerea la un alt nivel.

Ce se va studia la curs?

Cu alte cuvinte – vei ști să analizezi calitatea site-urilor, să identifici erorile de pe site și să le corectezi, dar și să creezi conținuturi atractive și relevante. De asemenea, vei fi instruit să atragi clickuri și vizitatori pe site, să îți promovezi cu succes afaceri online, precum și să descoperi modul de gândire al motoarelor de căutare și la utilizatorilor acestora. Nu în ultimul rând, specialiștii de te vor învăța cum să folosești inteligent publicitatea online și te vor ajuta să înțelegi cum cresc vânzările online și cum creezi strategii de branding.

Dacă ai realizat un site, ai adăugat servicii, produse sau articole și nu ai obținut o poziționare bună în mediul online, e timpul să afli mai multe despre SEO.

Cursurile se vor desfășura în perioada 13-14 noiembrie, la sediul SEOlium, avându-l în calitate de profesor pe dl Radu Plugaru, fondatorul companiei. Durata cursurilor este de 24 de ore academice și prețul promoțional – 5000 de lei. Pentru mai multe informații, trimiteți un mesaj la [email protected] sau sunați la numărul 069787896.

Nu uita că internetul domină lumea, iar succesul afacerii tale se află la un click distanță.

P. P.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...