11:09:01 29.03.2024
Stiri

FOTO // Elena Băsescu s-a afișat cu noul iubit, mai tânăr cu 10 ani decât ea

Monden 01.11.2017 13:03 Vizualizări3691 Autor: Ziarul National


FOTO // Elena Băsescu s-a afișat cu noul iubit, mai tânăr cu 10 ani decât ea Sursa: click.ro

Fiica cea mică a lui Traian Băsescu nu se mai ascunde să-și etaleze relația cu un bărbat mult mai tinerel decât ea, patronul unui restaurant de fițe din Capitală.

Dacă Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu, a defilat cu noua iubită la doar câteva luni după divorț, iată că Elenei Băsescu i-a luat un an ca să-i găsească... înlocuitor. Fiica cea mică a lui Traian Băsescu iubește din nou și pare că nu se mai ascunde cu noua relație, de vreme ce apare în public alături de un bărbat mai tânăr decât ea cu 10 ani și își împart gesturi tandre.

Îmbrăcată sexy și pe tocuri, Elena Băsescu a mers în weekend la localul iubitului său. Deși au venit separat, în jurul orei 2:00 noaptea, cei doi au plecat împreună. Conform zvonurilor, cei doi au o relație de aproximativ două luni, susțin jurnaliştii emisiunii Wowbiz, de la Kanal D.

Tânărul care a reușit să-i vindece rănile după divorț este Cătălin Tomata, în vârstă de 25 de ani care deține un local de fițe din București. Nu departe de acum două săptămâni, Cătălin a fost surprins furișându-se într-una din casele Elenei Băsescu, de unde au ieșit amândoi ulterior și au dat o tură cu mașina prin oraș.

Sursa: click.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md