/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Au cerut 20.000 de euro de la un afacerist! Un fost şi un actual poliţist, un avocat şi o contabilă, cercetaţi pentru trafic de influenţă

missing
01 noiembrie 2017, ora 11:25

Au cerut bani pentru a influența un judecător! Un fost şi un actual poliţist, un avocat şi o contabilă, cercetaţi pentru trafic de influenţă

Potrivit materialelor, unul dintre figuranţi ar fi cerut de la omul de afaceri 20.000 de euro, susţinând că ar avea influenţă asupra unor judecători de la Curtea de Apel, dar şi asupra unor procurori, şi că îi poate determina să-l elibereze din arest şi chiar să înceteze urmărirea penală în privinţa sa.

Cazul a intrat în atenţia procurorilor şi CNA, care au dispus mai multe acţiuni de urmărire penală şi măsuri speciale de investigaţii. Astfel, sub controlul ofiţerilor au fost transmise 15.000 de euro, în diferite tranşe, bani care au fost împărţiţi între intermediari.

Cei patru au fost urmăriţi mai multe zile, în cele din urmă fiind dispusă reţinerea lor. Acum ei sunt cercetaţi penal pentru trafic de influenţă şi se deţin în izolatorul CNA. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă până la 7 ani de închisoare sau o amendă de până la 300.000 de lei.

Cauza penală se află în gestiunea procurorilor anticorupţie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram