Individ „specializat” în furturi, reţinut de poliţişti

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un bărbat de 30 ani a fost reţinut, fiind suspectat de un furt din automobil şi dintr-un garaj din capitală, în urma unor solicitări de la doi locuitori ai Capitalei să investigheze un furt. Poliţia a reţinut bănuitul, care şi-ar fi recunoscut vina.

Conform primelor investigaţii demarate, individul ar fi pătruns iniţial într-un automobil de model VAZ, de unde ar fi sustras o automagnetolă, un telefon mobil şi diverse unelte electrice pentru construcţii în valoare totală de aproximativ 4 000 lei. Toate acestea au fost depistate ulterior la domiciliul lui, fiind ridicate conform procedurii legale.

Tot el ar fi pătruns într-un garaj prin deterioarea lacătului de la uşă, de unde ar fi sustras instrumente electrice şi două biciclete în valoare totală de aproximativ 6 000 lei. Individul ar fi reuşit să vândă bicicletele unor necunoscuţi, iar instrumentele au fost ridicate de către poliţişti.

Actualmente el este cercetat penal pentru furt şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 27,000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...