Vino la Gala Premiilor Media pentru Tineri pentru a aprecia cele mai creative filme și fotografii

Primul concurs media pentru tineri, organizat la nivel național, „Premiul Media pentru Tineri” a ajuns la cea de-a doua ediție. Timp de opt luni, tinerii din diferite colțuri ale țării au scris, au fotografiat, au filmat și au expediat materialele lor. Acum cei mai buni vor fi premiați.

Vino vineri, 3 noiembrie, la ARTICO (sala Zebră, str. Ștefan cel Mare și Sfînt 169 ), începând cu ora 16:00. la Gala Premiilor Media pentru a aprecia cele mai creative produse. Vei admira fotografii și vei urmări cele mai interesante filme realizate de către tineri, inspirați de diversitatea din jur.

Pentru cele mai interesante produse media, tinerii vor fi premiați cu obiecte de valoare: cameră de luat vederi, tabletă, laptop, telefon, baterie externă și altele.

Materialele primite au fost examinate de un juriu format din persoane cu experiență în domeniul media.

Intrarea este liberă. Pentru ați rezerva un loc, te rugăm să completezi acest formular scurt.

***

„Premiul Media pentru Tineri” este primul concurs media pentru tineri, organizat la nivel național de către AO Centrul Media pentru Tineri în parteneriat cu Deutsche Welle Akademie, Ministerul Educației al Republicii Moldova cu susținerea financiară a Ministerului Federal pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ) Fundația Est-Europeană.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Cristina Aramă
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente