Urmează-ți studiile militare în SUA. Ministerul Apărării anunţă concurs de admitere

Air Force Academy to celebrate Founders Day

Ministerul Apărării anunţă concursul de admitere la Academia Forţelor Aeriene şi Academia Militară „West Point” din SUA pentru anul 2018.

Potrivit şefului Direcţiei Personal a Marelui Stat Major, colonelul Veaceslav Donica, candidaţii la studii în instituţiile respective trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 17 şi 23 de ani neîmpliniţi la data de 1 iulie 2018 (fete şi băieţi),  să nu fie căsătoriţi sau să aibă vreo obligaţie faţă de întreţinerea unuia sau mai multor copii.

De asemenea, tinerii trebuie să fie absolvenţi ai unei instituţii de învăţământ liceal sau ai unei şcoli de rang mai înalt, precum şi să aibă un nivel de pregătire fizică înalt.

Sursa a menţionat că una dintre cerinţele de bază este abilitatea de a vorbi fluent limba engleză.

În cadrul concursului de admitere, candidaţii vor susţine Testul de cunoaştere a limbii engleze (ALCPT, TOEFL), pregătirea fizică şi unul din Testele de aptitudini generale (SAT/ACT).

Persoanele care intenţionează să candideze pentru studii în SUA, trebuie să acceseze site-ul aici şi să se înregistreze până la data de 2 noiembrie 2017 pentru susţinerea testului SAT sau ACT.

Colonelul Donica a specificat că informaţia necesară pentru înregistrare va fi expediată la adresele ([email protected][email protected]), până la data de 15 noiembrie 2017.

Lista datelor solicitate pentru concursul de admitere poate fi accesată aici.

Informaţii suplimentare cu privire la admiterea în instituţiile de învăţământ militar din SUA pot fi obţinute contactând reprezentantul J1Direcţie personal, locotenentul major Victor Vîrlan, la numărul de telefon: +373 22252323.

 

Elena Plămădeală

 

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente