/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

A agresat o bătrână în plină stradă și i-a furat portmoneul, apoi s-a ascuns în curtea unui bloc

missing
01 noiembrie 2017, ora 10:04

Potrivit victimei, atacatorul i-ar fi luat portmoneul cu bani şi actele de identitate. La faţa locului a fost solicitată grupa operativă din cadrul Inspectoratului de sector, iar echipajul mobil 902 a început căutările individului conform semnalmentelor ale individului declarate de către victimă.

Graţie acţiunilor întreprinse pe urme fierbinţi, poliţiştii l-au depistat în ograda unui bloc de locuit, care avea intenţii de a se ascunde. Acesta a fost imobilizat şi escorat la Inspectorat, unde a fost recunoscut de femeie, iar portmoneul şi actele de identitate au fost ridicate de la el.

Bănuitul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi este cercetat penal pentru jaf. Conform prevederilor legislaţiei el riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 ani până la 7 ani.

Prin urmare este de menţionat că, Poliţia Capitalei a sporit activităţile de combatere a criminalităţii stradale pe timp de noapte, iar cetăţenii sunt rugaţi să apeleze neîntârziat după ajutor la serviciul 902.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram