/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Riscă să plătească o amendă de la 200 mii lei pentru că a ajutat la eliberarea unui tânăr de serviciu militar

01 noiembrie 2017, ora 10:13

În cadrul efectuării acţiunilor de urmărire penală s-a constatat că, specialistul, în complicitate cu o altă persoană, au pretins 800 şi primit 600 de euro de la un tânăr pentru a-l scuti de serviciul militar şi a-i elibera livretul. Aceştia ar fi susţinut că au influenţă asupra factorilor de decizie de la Centru, în vederea perfectării şi eliberării documentului care atestă satisfacerea serviciului militar.

Procurorii au înaintat un demers Ministerului Apărării în vederea suspendării din funcţie a specialistului până la pronunţarea hotărârii definitive a instanţei de judecată pe caz.

Dacă vor fi găsiţi culpabili de comiterea infracţiunii nominalizate, inculpaţii riscă pedepse de până la 6 ani închisoare, sau amendă în mărime de la 200 mii lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram