/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Individ specializat în furturi, reţinut de polițiști. Sustrăgea obiecte de preț și le vindea

01 noiembrie 2017, ora 09:56

Conform primelor investigaţii demarate individul ar fi pătruns iniţial într-un automobil de model VAZ, de unde ar fi sustras o automagnetolă, un telefon mobil şi diverse unelte electrice pentru construcţii în valoare totală de aproximativ 4 000 lei. Toate acestea au fost depistate ulterior la domiciliul lui, fiind ridicate conform procedurii legale. Tot el ar fi pătruns într-un garaj prin forţarea şi deterioarea lacătului de la uşă, de unde ar fi sustras de asemenea instrumente electrice şi două biciclete în valoare totală de aproximativ 6 000 lei. Individul ar fi reuşit să vândă bicicletele unor necunoscuţi, iar instrumentele au fost ridicate de către poliţişti.

Actualmente el este cercetat penal pentru furt şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 27 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Poliţia Capitalei continuă investigaţiie în vederea stabilirii complicităţii lui în alte cazuri similare, precum şi persoanele care ar fi procurat bunuri materiale de la el.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram