În gările feroviare din R.Moldova au fost instalate cutii poștale. Care e scopul acestora

În gările feroviare din țară au fost instalate cutii poștale, care vor asigura corespondența directă a cetățenilor cu managerul instituției în condiții de confidențialitate. Acţiunea face parte din programul de îmbunătățire a calității serviciilor prestate de Î.S. „Calea Ferată din Moldova”.

În acest fel, compania îndeamnă călătorii și beneficiarii serviciilor CFM să informeze administrația întreprinderii cu privire la orice tip de inconveniențe cu care se confruntă în procesul de interacțiune cu structurile „Căii Ferate din Moldova” .

De asemenea, călătorii sunt îndemnaţi să transmită  sesizări, recomandări și reclamații prin intermediul cutiilor poștale instalate în gările feroviare din republică și în imediata apropiere a blocului administrativ al CFM.

“Reamintim că mesajele Dumneavoastră vor purta caracter confidențial și vor fi preluate în fiecare lună nemijlocit de consilierul directorului general și transmise personal administratorului  întreprinderii. Vă mulțumim anticipat pentru receptivitate!”, se arată în comunicatul întreprinderii.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.