Nokia 2, cel mai ieftin smartphone din noua gamă, a cărui baterie ţine două zile, lansat oficial. Cât costă şi ce specificaţii are

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

HMD Global, compania care deţine licenţa exclusivă a brandului Nokia pentru telefoane şi tablete a anunţat, lansarea terminalului Nokia 2. Cu o durată de viaţă a bateriei de două zile, Nokia 2 este construit ca să rămână în funcţiune mai multă vreme.

În plus, Nokia se laudă că durata de viaţă a bateriei, de două zile, nu afectează parametrii performanţei. Acesta e dotat cu platforma mobilă Qualcomm Snapdragon şi cu un ecran de cinci inci, la care se adaugă experienţa unui Android pur, securizat şi actualizat.

Terminalul Nokia 2 oferă o durabilitate bună în termeni de design. Carcasa este construită dintr-un singur bloc de aluminiu, în timp ce ecranul Corning Gorilla Glass este completat de policarbonat pe partea din spate.

Bateria este foarte ofertantă, având o capacitate de 4100 de miliamperi, iar ecranul LCD de cinci inci LTPS HD oferă o experienţă vizuală bună, în condiţii de consum redus de energie. În plus, Nokia 2 este dotat cu o cameră principală de 8MP ce încorporează detectarea automată a cadrului şi auto focus, şi cu o cameră frontală de 5MP.

Smartphone-urile Nokia oferă experienţa unui Android pur, securizat şi actualizat şi dispun de caracteristici precum Google Assistant. Lansându-se deja pregătit pentru Android Nougat şi Android Oreo, terminalul Nokia 2 va primi actualizări lunare de securitate.

Acesta va fi disponibil în variantele Pewter/Black, Pewter/White şi Copper/Black la un preţ global mediu de 99 euro.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...