/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/DOC/ Platforma DA: PDM a cheltuit 2,8 mln de lei pentru protestul în susținerea lui Plahotniuc la funcția de premier

missing
31 octombrie 2017, ora 14:59

„Noi am intrat în posesia unui document, care face parte dintr-un dosar mai amplu privind mafia de la guvernare. Acest act demonstrează cum în ianuarie 2016, în acest scuar au fost aduşi oameni contra 2 800 993 de lei. Banii au fost folosiţi doar pentru ca nişte oameni necăjiţi să vină aici să facă figuraţii pentru acest individ care a batjocorit o ţară întreagă. Iată cum acest individ, care deţine peste 90 la sută din televiziune, ne minte, spunându-ne că oamenii vin să-l sprijine”, a declarat Andrei Năstase, liderul Platformei DA.

Alexandru Slusari, vicepreşedintele Platformei DA, a menționat că în dorința de a deveni prim-ministru Plahotniuc a aruncat în vânt peste 3000 de pensii.

După prezetarea probelor, liderul Platformei DA a ai declarat că aceşti bani nici nu au ajuns la oamenii care au fost aduşi forţat la manifestaţia din 2016.

Contactat de TV8, purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gamurari, susține că partidul nu a achitat nimic pentru organizarea acestui protest.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram