La Chișinău a fost organizat Balul de toamnă pentru persoanele în etate

În acest weekend, în sala Filamornicii „Serghei Lunchevici” persoanele în etate au fost răsfățate cu muzică, dans și gustări în cadrul evenimentului „Balul de toamnă”, desfășurat sub egida proiectului „Clubului Vârsta de Aur”, organizat de Partidul „ȘOR”.

Peste 500 de persoane în etate au dansat și s-au distrat alături de organizatorii proiectului și ansamblurile artistice.
Invitații speciali ai balului au fost îndrăgiții interpereți Ian Raiburg și Mariana Șura.

Prezent la eveniment, Președintele Partidului „ȘOR”, Ilan ȘOR, le-a mulțumit pentru prezența la eveniment, și a menționat că astfel de proiecte și evenimente vor fi extinse atât în municipiul Chișinău, cât și în întreaga țară.
Mai mult, Ilan Șor a remarcat faptul că, înafară de asistența materială, persoanele în etate au necesitatea de o comunicare și respect: “… am înțeles mereu că, generația de aur, pe lângă suportul material, este necesar să le oferim și spirjinul moral, să le acordăm o atenție umană sinceră și să intercționăm cu ei prin comunicare. De aceea, ne propunem împreună cu echipa să extindem proiectul nostru de suflet pentru a fi mai aproape de generația cu vârsta de aur.”

Reamintim că proiectul „Clubul Vârsta de Aur” a fost lansat acum un an de zile și reprezintă un platou de comunicare și socializare activă, readucând tradițiile de altă dată în sufletele persoanelor în etate.
Acest proiect este desfășurat cu regularitate în mai multe regiuni ale țării, devenind popular și reunind de fiecare dată sute de seniori.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.