Transferul lui Neymar se poate întoarce împotriva lui PSG: „Nu se poate crede mai mare decât clubul”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În încercarea de a câștiga în sfârșit UEFA Champions League, PSG a cheltuit 400 de milioane de euro pentru doar doi jucători, Neymar și Kylian Mbappe. Transferul de 222 de milioane de euro al brazilianului de la Barcelona ar putea însă să se întoarcă în orice moment împotriva clubului.

Prin atitudinea sa de până acum, Neymar a lăsat de înțeles că se consideră cel mai important jucător al parizienilor, asta deși a sosit de doar câteva luni. Cel mai bine, acest lucru a putut fi observat în incidentul în care a fost implicat cu Edinson Cavani, la meciul cu Olympique Lyon.

Conform Goal.com, care citează inclusiv surse apropiate de vestiarul de pe Parc des Princes, ceilalți jucători din echipa lui Unai Emery nu sunt deloc fericiți cu ceea ce se întâmplă, iar o rebeliune împotriva lui Neymar ar putea avea loc în viitor, dacă atitudinea brazilianului nu se schimbă.

”Neymar a crescut în Barcelona cu Messi ca model în ultimele patru sezoane, așa că acum crede că e normal să aibă aceleași drepturi în Paris. A uitat că această echipă are un istoric fără el”, a spus o sursă apropiată de vestiarul parizienilor, pentru Le Parisien.

Și fostul director sportiv al lui PSG, Leonardo, a vorbit despre acest subiect și a explicat că Neymar nu se poate considera mai mare decât e.

”Nu se poate crede niciodată mai mare decât clubul. Niciodată, chiar dacă e cel mai bun din lume. PSG trebuie să fie mai important decât Neymar. Asta este este esențial. Atlfel nu-l vom vedea pe cel mai bun Neymar”, a declarat Leonardo pentru Le Journal Du Dimanche.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...