/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Un moldovean s-a prezentat la vamă cu un Lexus furat din Italia. A primit 250 de euro pentru a aduce mașina în Moldova

missing
31 octombrie 2017, ora 13:28

Incidentul a avut loc pe 30 octombrie curent, în jurul orei 08.40, când la vamă s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei cetăţeanul moldovean Mihail C., în vârstă de 34 de ani, la volanul unui autoturism marca Lexus, înmatriculat în Ucraina.

În urma verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că seria de şasiu este aplicată peste cea originală. În urma verificării seriei originale, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul în cauză figurează în bazele de date ca fiind căutat de autorităţile din Italia, acesta fiind declarat furat din 30 septembrie 2017.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a primit 250 de euro de la un cetățean ucrainean pentru a aduce autoturismul din România în Republica Moldova. Acesta a mai adăugat că nu avea cunoştinţă despre faptul că mijlocul de transport este declarat furat de către autorităţile din Italia.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 257.600 lei, a fost indisponibilizat la sediul PF până la finalizarea cercetărilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram