Dodon pleacă în Italia; Ar avea o întâlnire cu Papa Francisc

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Preşedintele Igor Dodon pleacă din nou peste hotarele ţării, şi nu în Federaţia Rusă cum ne-a obișnuit deja, ci în Italia.

Şeful statului anunță că va pleca în Italia, în perioada 4-6 noiembrie. În cadrul vizitei, Dodon se va întâlni cu Suveranul Pontif, Sanctitatea Sa Papa Francisc, dar şi cu Sergio Mattarella, Președintele Republicii Italiene.

De asemenea, acesta are planificată o întâlnire cu reprezentanții cercurilor de afaceri italieni și cu diaspora moldovenească de la Roma.

De menţionat că, Dodon nu a fost întâmpinat cu braţele deschise de către moldovenii aflaţi în Italia, la prima sa vizită în această ţară după preluarea mandatului de președinte. Acesta a fost huiduit în cadrul unei întrevederi, în luna martie, pe care a avut-o cu diaspora din oraşul italian Padova. Mai mult, moldovenii i-au reproşat şefului statului că ar fi „omul lui Plahotniuc”.

Citeşte şi: (VIDEO) Igor Dodon, huiduit de moldovenii din Italia: „Sunteți omul lui Plahotniuc”

Moldovenii care au venit la întâlnirea cu preşedintele nu i-au permis acestuia să vorbească în linişte.

Citeşte şi: (VIDEO) Imagini noi de la întâlnirea lui Igor Dodon cu moldovenii din Italia, unde a fost huiduit și acuzat de complicitate cu Plahotniuc

În timp ce şeful statului vorbea despre studii în cadrul universităţilor şi locurile de muncă din Republica Moldova, mai mulţi moldoveni l-au întrerupt. De asemenea, concetățenii l-au luat la întrebări pe Dodon și i-au incriminat că ar fi omul lui Plahotniuc.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...