Jucătorii Barcelonei discută în vestiar despre independența Cataloniei; Există păreri diferite

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Jucătorii Barcelonei urmăresc atent tot ceea ce se întâmplă în mediul politic din Catalonia și din întreaga Spanie. Portarul Marc Andre Ter Stegen a dezvăluit că unul dintre cele mai dezbătute subiecte din vestiarul echipei de Camp Nou este referendumul pentru independența regiunii din nord-estul țării.

”Am citit foarte multe în legătură cu acest subiect și, la ultimele două meciuri, o parte a orașului a fost închisă din cauza demonstrațiilor. Văd și simt că oamenii sunt mândri că sunt catalani și vor să devină îndependenți.

Dar am văzut demonstrații ale oamenilor care vor să rămână în Spania, deci e un subiect complicat. Am o idee clară despre ceea ce se întâmplă”, a declarat portarul venit de la Borussia Monchengladbach într-un interviu acordat pentru germanii de la WAZ.

Ter Stegen a recunoscut că în vestiarul Barcelonei există păreri diferite legate de proclamarea independenței Cataloniei, însă asta nu-i face pe jucători să se împartă în tabere.

”Bineînțeles, echipa gestionează foarte bine situația. Avem jucători care s-au născut în Catalonia, fiecare are proprie opinie, dar fiecare respectă părerea celuilalt”, a mai spus Ter Stegen.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...