(foto) Au început pregătirile pentru amenajarea Târgului de Crăciun pe strada 31 august. Când va fi închisă circulația transportului electric

lYRYAlC72dc

Primarul interimar Nistor Grozavu a semnat o dispoziție potrivit căreia Târgul de Crăciun, care se desfășura anual în Piața Marii Adunări Naționale, se va muta pe strada 31 august, în perimetrul străzilor Bodoni și Pușkin. În acest sens, pregătirile pentru evenimentele de iarnă au început deja.

Șefa-adjunct a Întreprinderii Municipale „Spații Verzi”, Galina Leahu, a declarat pentru #diez că: „Facem curățiri sanitare, un fel de renovări pentru arborii care într-adevăr merită. Din cauza că este prea puțin spațiu, copacii sunt într-o luptă pentru existență, de aceea, noi tăiem ramurile supracrescute (înclinate spre carosabil) ca, ulterior, copacii să aibă posibilitatea de a crește corect”.

Galina Leahu a anunțat și când va fi închisă circulația transportului electric: „Joi (2 noiembrie) va fi închisă ciruclația transportului electric, deoarece plănuim să facem curățenie în spațiile verzi, cu această ocazie vom aduce 10 mașini cu turn, cu 10 brigăzi specializate”, a conchis șefa-adjunct.

3zVHLKN3N70

07krh-XJVhw

cF6ZyWIS_wk

HzmIYr7eFe8

Kb9zd8EWtMA

L8SdRozPDV0

P_T6faOSL1c

Foto: Liubomir Guțu

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente