Este ceea ce susţine publicaţia In touch, care asigură că Brad Pitt, 53 de ani, are o relaţie cu mult mai tânăra actriţă Ella Purnell, în vârstă de 21 de ani.

Mai surprinzător nu este faptul că pe cei doi îi desparte o diferenţă de vârstă de peste 30 de ani, ci că Ella Purnell seamănă foarte bine cu fosta soţie a lui Pitt, Angelina Jolie.

De fapt, în filmul "Maleficent", Ella Purnell a interpretat-o pe Jolie când era adolescentă. 

Revista Intouch precizează că actriţa apreciază foarte mult maturitatea actorului, unul din sex-simbolurile masculine de la de la Hollywood.

"Ea este foarte mândră de atenţia pe care i-o acordă Brad", notează publicaţia americană care susţine că actorul este complet vrăjit de această tânără actriţă, cunoscută din filme precum "Miss Peregrine's Home for Peculiar Children" al lui Tim Burton, "Never Let Me Go", sau "The Legend of Tarzan".

În prezent, Brad este pe cale să lanseze un serial de televiziune intitulat "Sweetbitter", o ecranizare a romanului cu acelaşi nume şi a cărei protagonistă este Ella. 

Angelina Jolie şi Brad Pitt au anunţat în septembrie 2016 că se despart după 12 ani de căsnicie.

Jolie a fost cea care a intentat divorţul, motivându-şi gestul prin faptul că este nemulţumită de modul în care Brad Pitt îi educă pe copiii lor. Cuplul are împreună şase copii, trei naturali şi trei adoptaţi.