Actualitate

Val de CUTREMURE, în noiembrie, în Vrancea?

„In urma cu 2-3 ani am emis o ipoteza referitoare la influenta atmosferei asupra cutremurelor din Vrancea. Nu voi intra in detalii, este vorba de transferul momentului unghiular de torsiune prin vant, teoria e relativ ampla.

Bărbatul a emis o ipoteză în acest sens
Probabilitatea este mai mare cand dinamica atmosferei e crescuta, talveguri care se succed si vitezele vantului vor fi mai mari, cum se vede din imaginile alaturate. In prima jumatate a lunii noiembrie situatia va fi de asa natura incat poate fi favorabila unor miscari seismice, nu neaparat intense. In lista alaturata se vede cum acest an a fost linistit, astfel ca posibil sa se fi acumulat tensiuni.

MENTIUNE: aceasta postare nu are rol de avertisment, este doar o posibila confirmare a teoriei. In cazul in care vom avea chiar si un cutremur de sa zicem 5,5 grade pe scara Richter in perioada mentionata, lucrurile vor deveni clare…cel putin pt mine”,
a scris Robert Alex pe Facebook.

Un alt pasionat de acest domeniu îl contrazice pe Robert Alex: “Eu aș corela cu precipitațiile abundente. E de făcut un studiu și aici”, a spus acesta. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *