/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/FOTO/ Mick Jagger, fotografiat alături de noua sa iubită, cu 52 de ani mai tânără. Cine este aceasta?

31 octombrie 2017, ora 06:23

Cuplul a petrecut mai multe nopți la Paris, în contextul în care legenda rockului se afla în Franța pentru turneul “No Filter” alături de The Rolling Stones. În fotografii, cei doi par relaxați și fericiți în timp ce se plimbă pe străzile Parisului.

Artistul este singur de când s-a despărțit de balerina Melanie Hamrick (31 de ani), mama celui de-al optulea și cel mai mic copil al său, Deveraux, în vârstă de 10 luni.

“Mick are încă farmecul său legendar, însă chiar și trupa sa a fost surprinsă să vadă o persoană atât de tânără și de frumoasă ca Noor venind să-l vadă la Paris”, a declarat o sursă pentru The Sun.

“Sunt amândoi singuri și păreau să se distreze împreună. Așa că lăsați-i în pace să își vadă de relație. Mick nu dă niciun semn că s-ar potoli”, a adăugat sursa citată.

Potrivit Daily Mail, Mick s-ar fi întâlnit prima dată cu frumoasa brunetă într-un apartament privat din suburbiile Parisului, în urmă cu două săptămâni, un șofer conducând-o apoi pe tânără înapoi la hotelul său a doua zi. Ulterior, Noor a participat la concertul celor de The Rolling Stones de pe U Arena.

Tânăra americană, care se pregătește pentru o carieră de producătoare de film, este o rezidentă a cartierului exclusivist Beverly Hills din LA și a studiat la Școala de Teatru, Film și Televiziune din cadrul UCLA (University of California, Los Angeles).

Cei doi s-ar fi întâlnit prin intermediul unui prieten comun, Brett Ratner.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram