/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Socialiștii afirmă că Gamrețchi își construiește o casă de milioane. Fostul șef de la transporturi răspunde acuzațiilor

missing
30 octombrie 2017, ora 19:08

Acest video e făcut după eliberarea lui Gamrețchi din arest, vedem cum omul plătește lucrătorilor. Acesta este domnul Gamrețchi în casa lui de 1500 de metri pătrați”.

Socialiștii au prezentat inclusiv fotografii cu o presupusă sala Spa în construcție, o saună și o piscină în noua casă a lui Gamretchi. Ei susțin că au primit pozele în poșta electronică a partidului, iar în imagini apare și fostul șef de la Transporturi.

Aici vedem saună făcută din materiale extrem de scumpe. Casa este scrisă, oficial, pe mama lui, care, conform datelor noastre, nu este femeie de afaceri, nu deține active”, afirmă Alexandr Odințov, consilier PSRM.

Contactat de TV8, Gamretchi a spus că socialiștii au recurs la un PR ieftin, iar casa pe care au arătat-o este a tatălui său și a primit-o încă în 1992 de la UTM.

Într-adevăr este un astfel de imobil, dar nu în atâția metri pătrați, este peste 400 de metri și este pentru două familii. Eu înțeleg că ținta lor nu este Igor Gamrețchi, ci Dorin Chirtoacă și referendumul care este în acum în plan inițiat de socialiști”, susține fostul șef al direcției Transport, Igor Gamrețchi.

În declarația sa de venit pentru 2014, Gamrețchi a declarat două apartamente – unul de 45.4 m.p și unul de 64.6 m.p., dar și un garaj cu subsol.

Pe 4 octombrie, Curtea de Apel a schimbat decizia primei instanțe, care îl condamnase pe Gamrețchi la 2 ani de închisoare cu executare, în 3 ani cu suspendare, în dosarul parcărilor cu plată. În acest dosar sunt vizați și primarul suspendat Dorin Chirtoacă dar și vice-primarul capitalei Nistor Grozavu. Gamrețchi și-a recunoscut vina și a fost judecat în procedură simplificată, iar presa a scris că Gamrețchi ar fi depus mărturii împotriva lui Dorin Chirtoacă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram