(VIDEO) Tractorist buclucaș în stare avansată de ebrietate s-a luat la harță cu polițiștii din Cimișlia. Acesta riscă dosar penal

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un polițist din Cimișlia a fost lovit cu pumnii de un tractorist în stare de ebrietate, după ce primul a încercat să-l împiedice să urce la volanul tractorului. Potrivit portalului gazetadesud.md, incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de joi, când un automobilist se certa cu șoferul tractorului, care efectuase anterior manevre periculoase, în timp ce se deplasa pe strada principală a orașului.

La fața locului a intervenit un polițist aflat în apropiere. Conducătorul mașinii agricole, aflat în stare de ebrietate, a ignorat cerințele inspectorului și a încercat să urce în tractor. După mai multe îmbrânceli, bărbatul l-a lovit pe omul legii în regiunea capului, cu ambele mâini.

Intenția polițistului de a-l îmbarca pe buclucaș în mașina de serviciu s-a soldat cu eșec, după care, acesta a solicitat ajutorul altor inspectori. Până au sosit inspectorii, mai mulți martori oculari au intervenit în ajutorul polițistului, pentru a calma spiritele.

În scurt timp, la fața locului a intervenit un echipaj al Inspectoratului Național de Patrulare (INP) care a încercat să-l calmeze pe bărbat. Oamenii legii au reușit într-un final să-l încătușeze pe bărbat și au încercat să-l urce în automobilul INP, după care l-au transportat la Inspectoratul de Poliție din Cimișlia.

Testarea alcooscopică a arătat 1,3 mg/l în aerul expirat de către bărbat. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul va rămâne fără permisul de conducere. De asemenea, acesta riscă o amendă usturătoare și un dosar penal pentru atacul asupra omului legii.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...