Unde poți să petreci ultima zi din octombrie. #diez recomandă o serie de evenimente pentru orice gust

autumn-coffee-cozy-fall-Favim.com-3642387
Foto: Favim.com

Pictată în roșu, galben, arămiu și gri, toamna își intră mai mult în drepturi. Ultima zi a lunii octombrie ne aduce o serie de activități pe care nu trebuie să le neglijăm. Nu știi unde să-ți petreci Halloween-ul sau ești total dezinteresat de această sărbătoare? Echipa #diez ți-a pregătit o listă de evenimente cu un gust dulciu de toamnă.

# Halloween la Shopping MallDova

Fotografia postată de Shopping MallDova.

Ia-ți costumul  înfricoșător și vino împreună cu familia și prietenii la Shopping MallDova și ia parte la o petrecere de Halloween. Cel mai mare Centru Comercial din capitală se va transforma într-o lume a fantomelor hazlii, vrăjitoarelor zâmbăreţe şi a personajelor ciudate. Evenimentul va începe mâine, 31 octombrie, la ora 22:00, nu-ți uita buna dispoziție acasă. Detalii adiționale vezi pe pagina de facebook.

# Halloween PARTY 2017

Fotografia postată de Mi Piace.

Halloween-ul e o sărbătoare a spiritelor. Multe surprize te așteaptă și la Mi Piace, unica condiție este să vii deghizat. Vei avea parte de o masă plină de dulciuri și cadouri și vei putea asista la un master class în sculptură de dovleci mici. Evenimentul va avea loc la orele 13:00-23:00. Detalii găsești pe facebook.

# Halloween în Gazetto

Fotografia postată de Cafe Gazetto.

Și la Gazetto va fi o atmosferă de „groază”. Deghizează-te, vino împreună cu prietenii și vei avea parte de o sărbătoare pe cinste. Poți să câștigi și o poțiune amețitoare din partea barmenului dacă te înregistrezi la concurs. Evenimentul începe la ora 22:00, detalii adiționale vezi pe facebook.

# ARC Halloween Pumpkin Carving

Fotografia postată de American Resource Center.

Vino la ARC pe 31 octombrie pentru a sărbători cea mai înfricoșătoare sărbătoare a anului – Halloween. Organizatorii au pregătit bostanii și instrumentele necesare, deci poți să-ți lași cuțitele acasă. Cei dintre voi care aleg să vină în costume vor avea un mic bonus! Evenimentul începe la ora 15:00-18:00 și are capacitatea de 20 de oameni, așa că primul venit-primul servit! Informații adiționale găsiți pe facebook.

# Urban Tides – ultima proiecție de la Apartament Deschis

Fotografia postată de Apartamentul Deschis / Flat Space.

Urban Tides este un film documentar de Simone Eleveld. După criza din 2008, se părea că dezvoltarea urbană a încetinit pentru ceva timp. Pentru unii oameni însă, parcelele libere de pământ cereau a fi repuse în uz pentru a deveni utile. Șantierul naval abandonat De Ceuvel a fost unul dintre aceste locuri. Evenimentul începe la ora 19:00, locația este apartamentul deschis. Mai multe detalii găsești aici. 

# CinePOLSKA 2017 – Chișinău

Fotografia postată de Institutul Polonez / Instytut Polski w Bukareszcie.
Cele mai interesante filme poloneze vor putea fi vizionate la Chișinău, între 31 octombrie și 5 noiembrie, în cadrul festivalului #CinePOLSKA, la cinematograful Odeon (str. Mihai Eminescu nr. 55). Intrarea va fi liberă. Detalii găsiți aici. 

# Târgul de Cariere Chișinău

Fotografia postată de Ioana Oros.

Ești în căutarea unui job? Târgul de Cariere va începe pe 31 octombrie, la 10.00 dimineața, și se va închide pe 1 noiembrie, la ora 17:00. La eveniment vor fi 45 de companii, care îți vor oferi sfaturi despre cum să-ți completezi un CV, de asemenea vei fi provocat să participi la #speedchallenge și la mai multe workshopuri. Informații adiționale găsești aici. 

# Invitația la vals

Fotografia postată de Teatrul Geneza Art.

Un spectacol frumos realizat în baza cărții cu același nume – „Invitație la Vals” este considerat un fenomen unic în literatura română. Un spectacol – mărturisire, cu o avalanșă de trăiri, care va pătrunde în conștiință și va atinge struna emoționalului. Informații adiționale găsiți pe facebook.

# Balul Bobocilor la Facultatea de Jurnalism şi Științe ale Comunicării

Fotografia postată de Consiliul Studenților din Mass Media - USM.

Toamna se numără bobocii. Cei mai ingenioși studenți din anul întâi de la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării vor trece prin patru probe ca să arate că sunt cei mai bravi. Vino la Casa de Cultură USM Tighina 2, la ora 18:00 și susține-i pe cei mai buni. Detalii găsești aici. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente