/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

/VIDEO/ Surpriză în divizia națională. „Sheriff” a remizat cu „Sfântul Gheorghe”, 1-1

missing
30 octombrie 2017, ora 17:12

„Sheiff Tiraspol” a avut o soartă grea în partida de acasă cu „Sfântul Gheorghe”, din cea de-a 15-cea etapă a Diviziei Naționale. Viespile au scos doar un egal, scor 1-1, în meciul disputat sâmbătă. Scorul a fost deschis în minutul 38 de Mugosa, după o lovitură cu capul.

„Sfântul Gheorghe” nu a cedat presiunilor din partea adversarilor și a reușit egalarea surprinzătoare în ultimul minut de joc prin Suvorov. „Sheriff” este lidera clasamentului cu 39 de puncte la activ, iar „Sfântul Gheorghe” a devansat „Zimbrul” și ocupă locul șase cu 16 puncte.

De remiza tiraspolenilor a profitat „Milsami Orhei”, care s-au apropiat de „Sheriff” la o diferență de cinci puncte prin victoria de aseară în fața celor de la „Dinamo-Auto”. Scorul a fost deschis de Plătică, în minutul 42, iar în minutul 50, Boiciuc a reușit să dubleze avantajul după o fază incredibilă.

Oaspeții au redus din diferență în minutul 59 prin Andrei Bursuc. Milsami Orhei a înregistrat 34 de puncte și ocupă locul secund în Divizia Națională.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram