(METEO) Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Această săptămână vine cu temperaturi în scădere, dar și cu ploi, care vor reveni după 3 noiembrie, anunță meteorologii. Cum va fi vremea în următoarele zile, aflați din prognoza Administrației Naționale de Meteorologie română, valabilă în intervalul 30 octombrie – 12 noiembrie.

Prima săptămână va debuta cu o vreme rece pentru această perioadă, iar media regională a valorilor maxime va fi de 7 — 9 grade, iar a celor minime între—2 și zero grade, cu cea mai rece dimineață pe data de 1 noiembrie.

În perioada 2 — 7 noiembrie, valorile termice vor crește de la o zi la alta, astfel încât mediile diurne vor atinge 12 — 13 grade, iar minimele nocturne se vor situa în jur de 3 grade.

Ulterior, vremea se va răci treptat, urmând ca spre sfârșitul celei de-a doua săptămâni, media maximelor termice să ajungă la 8 grade, iar cea a minimelor la 1 maxim 2 grade Celsius, valori apropiate de mediile multianuale pentru a doua decadă a lunii noiembrie.

Trecător, vor fi ploi slabe și local lapoviță, în prima zi a intervalului, după care va mai ploua în 3 noiembrie și cu o probabilitate destul de ridicată în unele zile ale intervalului 7 — 12 noiembrie.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...