/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Și-au umplut mașina cu cogniac. Doi moldoveni, prinși cu 179 de sticle de divin fără acte de proveniență

missing
30 octombrie 2017, ora 13:28

În timpul unor razii ale Poliției de Frontieră „Soroca”, a fost oprit în trafic un autoturism de model Dacia Logan, la volan se afla un locuitor al or. Florești, de 36 de ani, iar pasager un consătean de 44 de ani. După verificarea documentelor de identitate, mijlocul de transport a fost supus unui control amănunțit.

În salon și în portbagaj, polițiștii de frontieră au depistat șase cutii, în care erau aranjate 179 de sticle de divin, fără timbru de acciz. Pasagerul, care a declarat că-i aparține băutura, nu a putut prezenta documente de proveniență și însoțire. Din primele cercetări, s-a constatat că divinul ar fi contrafăcut, pentru confirmarea bănuielilor băutura urmează să fie supusă expertizei.

Angajații Poliției de Frontieră cercetează cazul sub toate aspectele legale, în vederea stabilirii circumstanțelor și sancționării persoanelor pentru fapta comisă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram