Recidivist de 38 de ani, reţinut pentru furt dintr-un apartament din Cricova. A intrat pe la balcon şi a scos bunuri de 10.000 lei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un recidivist în vârstă de 38 de ani, specializat în comiterea furturilor din case la sol şi apartamente, a fost identificat şi reţinut de ofiţerii de investigaţii ai sectorului Râşcani din cadrul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău. Potrivit datelor preliminare constatate de către poliţişti, în timp ce proprietarii nu erau acasă, bănuitul ar fi pătruns pe la balconul unui apartament din oraşul Cricova, de unde ar fi sustras bunuri materiale în valoare de 10.000 lei.

Acesta s-a dovedit a fi originar din raionul Străşeni, anterior judecat pentru săvârşirea infracţiunilor patrimoniale. Totodată, s-a demonstrat că făptaşul ar fi fost implicat şi într-un caz de jaf comis pe o stradă din sectorul Centru al capitalei.

În cadrul audierilor bănuitul şi-ar fi recunoscut vinovăţia, fiind reţinut pe un termen de 72 de ore, pentru stabilirea tuturor circumstanţelor. Conform legislaţiei penale în vigoare el riscă o pedeapsă cu mărime de la 11.000 lei la 17.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la 2 la 5 ani.

Prin urmare sunt investigate versiunile privind complicitatea lui în alte cazuri analogice comise pe teritoriul municipiului Chişinău.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...