/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Dodon îl invită pe Iohannis la Chișinău: „Între șefii de stat trebuie să fie închegată o comunicare responsabilă”

30 octombrie 2017, ora 11:43

Șeful statului i-a înmânat lui Daniel Ioniță o scrisoare oficială adresată Președintelui României, domnului Klaus Iohannis prin intermediul căreia îi transmite invitația de a vizita Republica Moldova: „Consider că între șefii de stat ai României și Republicii Moldova trebuie să fie închegată o comunicare responsabilă și constructivă. Am toată convingerea că numai prin discuții repetate pot fi depășite asperitățile și dificultățile care mai apar în relațiile dintre state sau dintre instituții și mizez pe faptul că Președintele României este deschis să accepte un dialog la Chișinău, în orice perioadă comodă pentru dumnealui”, a menționat Igor Dodon.

Președintele a mai declarat că relațiile moldo-române sunt și vor rămâne a fi fundamentale pentru Republica Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram