/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Un bărbat de 50 de ani, reținut. Ar fi accidentat mortal un pieton și a fugit de la fața locului

missing
30 octombrie 2017, ora 11:23

În aceeași seară, ofițerii Inspectoratului Național de Patrulare au identificat automobilul acestuia în propria curte, care avea semne evidente de implicare în accident rutier.

Astfel, angajații INP au stabilit că la volanul mașinii se afla un bărbat de 50 de ani. Acesta a recunoscut că a tamponat un cetățean, după care a fugit de la fața locului. De asemenea, în timpul comiterii accidentului se presupune că șoferul se afla în stare de ebrietate, însă starea sa reală o va stabili rezultatele expertizei de la Dispensarul Narcologic. Suspectul este reținut și urmează să fie documentat conform legislației în vigoare.

În acest context, Inspectoratul Național de Patrulare reamintește că conform RCR conducătorul de vehicul implicat într-un accident în traficul rutier este obligat:
– să oprească imediat vehiculul semnalizându-l;
– să nu schimbe poziția vehiculului şi a obiectelor de pe carosabil provenite ca urmare a accidentului în traficul rutier;
– să acorde primul ajutor, să cheme ambulanța în cazul în care în accident au fost cauzate traumatisme persoanelor, iar în cazurile de urgență – să asigure transportarea persoanei traumatizate la cea mai apropiată unitate medicală cu un vehicul de ocazie ori cu propriul vehicul, ulterior să revină la locul accidentului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram