/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Doi tineri, reținuți după ce ar fi violat o tânără. I-au chemat victimei un taxi și i-au solicitat să plece

30 octombrie 2017, ora 10:15

/VIDEO/ Doi tineri, reținuți după ce ar fi violat o tânără. Culmea, la sfârșit i-au chemat victimei un taxi

Conform informaţiilor acumulate de către polițiști, victima a solicitat ajutor în noaptea spre 15 octombrie curent, declarând că ar fi fost violată de către doi indivizi. În cadrul acțiunilor procesual penale s-a constatat că, ea s-ar fi cunoscut cu cei doi la terasa unui local din centrul Capitalei.

Ulterior, aceștia ar fi invitat-o în oficiul unei întreprinderi, unde ei sunt angajaţi, şi ar fi agresat-o fizic cu pumnii, întreținând mai multe acte sexuale în formă perversă. Mai târziu indivizii au chemat un taxi şi au solicitat ca victima să plece.

Bănuiţii au fost identificaţi şi reţinuţi pe un termen de 72 de ore, iar instanţa de judecată le-a aplicat măsura reprimare sub formă de arest pe un termen de 30 de zile. Ei sunt cercetaţi penal pentru acţiuni violente cu caracter sexual şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 12 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram