/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Mai mulți șoferi, trași pe dreapta în acest weekend. Poliția a depistat peste 1200 de încălcări a codului rutier

missing
30 octombrie 2017, ora 10:32

Astfel, 364 de conducători au fost trași pe dreapta pentru că au depășit limita de viteză stabilită prin lege. Mai grav, 40 de șoferi au fost depistați conducând automobilul în stare de ebrietate, punându-și atât viața proprie în pericol, cât şi a celor din jur.

Tot în aceste zile, deoarece ne aflăm într-o perioadă când persistă des ceața, în timpul desfășurării operațiunii „UMBRIȘ”, pentru a diminua numărul persoanelor implicate în diferite incidente din cauza geamurilor sau a portierelor din față umbrite, angajații Inspectoratului Național de Patrulare au documentat peste 71 de șoferi.

Poliția reamintește că încălcarea regulamentului circulației rutiere duce la provocarea accidentelor rutiere, în multe cazuri chiar cu deces.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram