(FOTO) Un bărbat a așteptat 40 de ani pentru a cere în căsătorie o femeie

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un bărbat și o femeie care nu și-au putut trăi povestea de dragoste în tinerețe, din cauza stricteții tatălui ei, s-au căsătorit 40 de ani mai târziu, relatează BBC.

Bill Brookman a invitat-o inițial în oraș, la un pub, pe Madeleine Coburn, în 1978, pe vremea când el avea 23 ani și ea 16, însă ei i-a interzis tatăl său să meargă.

Ei s-au întâlnit din nou în 2008 iar Bill i-a cerut din nou lui Madeleine o întâlnire. Ei povesteau cum au decurs viețile lor unui jurnalist BBC, când Bill a decis să o întrebe pe Madeleine dacă vrea să-i fie soție.

„Căile destinului sunt foarte ciudate, dar trebuie să mărturisesc că uneori merită să aștepți 40 de ani”, spune Bill, conform digi24.ro.

Madeleine își amintește când l-a văzut pe Bill în Leicestershire, Marea Britanie, orașul lor natal unde încă locuiesc, pe vremea când erau copii, Bill fiind prieten cu fratele mai mare al lui Madeleine.

Cu toate astea, cei doi au început să-și vorbească atunci când Madeleine avea 16 ani și ea a jucat într-o piesă regizată de Bill. Atunci el a invitat-o în oraș, iar ea i-a acceptat invitația, însă nu și-a făcut apariția la întâlnire.


„Am fost dezamăgit, dar așa este viața”, spune Bill, care nu știa pe vremea aceea de ce Madeleine nu a venit în pub.

Madeleine nu s-a căsătorit niciodată, însă Bill are doi fii cu o fostă soție.

În 2008, când s-au reîntâlnit au colaborat la un proiect școlar din Leicester. După patru ani, el și-a făcut curaj și i-a cerut mâna lui Madeleine.

„A fost foarte duce”, spune femeia.

„Faptul că nu am ieșit împreună în perioada când eram tineri înseamnă că ne-am trăit amândoi viețile frumos. După aia, ne-am regăsit și ni s-a întamplat ceva special, cred că suntem foarte norocoși”, afirmă Madeleine.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...