/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

La indicația lui Pavel Filip, târgul de Crăciun se mută din PMAN pe strada 31 august

missing
30 octombrie 2017, ora 10:10

„Ideea vine de la prim-ministru, ca să încercăm anul acesta să sărbătorim Anul Nou așa cum se face în multe orașe din lume. S-au analizat mai multe soluții unde am putea face evenimentul”, a menționat Grozavu.

Târgul se va desfășura în perioada 15 decembrie – 14 ianuarie, iar strada 31 august va fi închisă și transformată în pietonală. Și în acest an vom avea parte de doi pomi de Crăciun, doar că unul va fi amplasat în PMAN, iar cel de-al doilea în centrul havuzului Palatului Național.

„Avem un buget restrâns, în jur de un milion de lei. Vom încerca ca și în alte cazuri să găsim sponsori”, a mai adăugat primarul interimar.

Astfel, strada 31 august va fi închisă pentru curățarea arborilor și pentru amenajarea spațiului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram