/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

COD GALBEN și portocaliu de vânt. Salvatorii atenționează populația de eventualele pericole

missing
30 octombrie 2017, ora 09:45

Conform instituției în perioada 30-31 octombrie 2017 se așteaptă intensificări ale vântului nord – vestic în rafale de până la 21-25 m/s. În aceste circumstanțe pompierii îndeamnă oamenii să evită aprinderea focului în spații deschise pentru nu produce incendii. Mai mult, oamenii sunt rugați să nu ardă resturile menajere și frunzele uscate, deoarece orice scânteie se poate răspândi cu repeziciune. Salvatorii atenționează populația să evite cablurile și firele electrice căzute la pământ și să apeleze serviciile competente în astfel de situații. În caz de riscuri oamenii sunt îndemnați să sune de urgență Serviciul 901.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram