/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Șapte persoane, consumatori şi traficanţi de droguri, au fost încătușate de polițiști

missing
30 octombrie 2017, ora 09:59

În urma percheziţiilor desfăşurate la faţa locului au fost depistate şi ridicate aparate pentru consumul drogurilor, confecţionate artizanal, precum şi pacheţele cu o substanţă vegetală asemănătoare cânepei.

Toate persoanele au fost escortate la Inspectorat pentru audieri şi documentarea circumstanţelor, iar probele depistate au fost sigilate şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al IGP.

Prin urmare poliţiştii au mai reţinut ulterior un individ în vârstă de 39 ani, fiind bănuit de comercializarea etnobotanicelor. La domiciliul acestuia au fost depistate pungi cu o substanţă vegetală, uscată şi fărămiţată, care urmau să fie vândute consumatorilor de droguri.

În acest context ofiţerii de investigaţii examinează versiunea, privind implicarea individului la comercializarea drogurilor persoanelor reţinute în locuinţă.

Conform legislaţiei penale în vigoare suspecţii riscă să fie cercetaţi penal pentru consumul şi punerea în circulaţiei ilegală a drogurilor şi sancţionaţi cu amendă în mărime de la 15 000 lei la 21 000 lei sau închisoare de la 2 ani la 5 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram