Un bărbat de 63 de ani din Germania care campa pe coasta nordică a ţării a murit din cauza unei viituri, a anunţat poliţia. La momentul producerii accidentului acesta se afla în zona oraşului Sehestedt, alături de fratele său, în vârstă de 59 de ani, care a fost salvat din apă şi a fost transportat la spital. 

În Cehia, arborii doborâţi de vânt au provocat moartea a două persoane, o femeie din apropiere de Trebic (sud-est) şi un bătrân din Jicin (nord-est), transmite Antena 3.

În Polonia, un şofer a murit în maşină în urma coliziunii cu o ramură căzută pe o şosea din apropiere de Szczecin (nord-vest), potrivit pompierilor. Un accident similar a avut loc în oraşul Opole (vest) unde o altă persoană şi-a pierdut viaţa în urma căderii unui fragment dintr-un arbore pe autoturismul în care se afla. 

În capitala Germaniei, un bărbat a fost grav rănit duminică dimineaţă după ce o schelă aflată pe un şantier s-a prăbuşit peste el, conform declaraţiilor unui purtător de cuvânt al departamentului de pompieri.