(VIDEO) Război al declarațiilor între socialiști și liberali: Ce se poate face cu 9 milioane de lei?

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Campania pentru referendumul de demitere a primarului Dorin Chirtoacă începe să capete amploare, disputele dintre liberali și socialiști devenind din ce în ce mai acide.

Liberalii au lansat un spot electoral prin care deplâng cheltuirea celor 9 milioane de lei, bani alocați pentru referendum. Ei chiar au făcut și o listă de lucruri care puteau fi făcute în capitală cu acești bani:

– Ar putea fi cumprate cinci troleibuze moderne;

-S-ar putea crea 35 de locuri de joacă pentru copii;

-25 de familii ar putea primi un apartament;

-10 grădinețe ar putea fi modernizate;

-5 km de drum ar putea fi reparate;

-ar putea fi cumpărate 10 mii de coșuri de gunoi.

Ceban îi acuză de minciună

La scurt timp, liderul consilierilor socialiști, Ion Ceban, a comentat spotul, acuzând liberalii de minciună. El a dat astfel exemplul reparației unor străzi din capitală, acolo unde s-au cheltuit mult mai mulți bani decât 2 milioane de lei/km, așa cum se afirmă în spotul PL că ar fi costul reabilitării.

„Pe Aleco Russo(3km reparate) au cheltuit 126 mln lei plus alte cheltuieli. Ziceam 1 km de Russo a costat de două ori mai mult decît 1 km de magistrala în Germania:)))
După calculele lor Aleco Russo are 64 de km!!!
800 mln lei anual se alocau anual din buget pentru reparaţia drumurilor în Chişinău, după calculele lor cyte 430 km anual în oraş trebuiau să repare:)))
Mama lor de hoţi şi mincinoşi. Cu restul la fel is prostii născocite”, a comentat Ceban.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...