Ai între 14 și 18 ani? Participă la mini-tabăra Glow Tobe în Bălți și învață cum să înființezi propriul club

big conference

GLOW TOBE Moldova are o oportunitate nouă în care poți să te implici acum. Ești invitat să te alături împreună cu alți tineri motivați din comunitatea ta pentru a începe un club GLOW. Iar pentru a a afla cum poți începe Clubul GLOW, participă la o mini-tabără și învață aptitudinile de leadership.

Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret, „CRAT”, Eu Misc Moldova, și Corpul Paciii sunt încântați să vă anunțe că Mini-Tabără GLOW va avea loc pe 4 noiembrie la Anticafenea Bălți (str.Konev 7). Organizatorii taberei GLOW TOBE Club vă invită să participați pe parcursul o zi la activități interactive, informative și pline de inspirație. În perioada mini-taberei vei avea parte de sesiuni despre modul de a organiza un club, de a găzdui o mini-tabără, și alte activități de echipa distractive.

Dacă ai între 14 și 18 ani și dorești să afli mai multe despre leadership sau cum să înființezi un club focusat pe schimbări în comunitatea ta, înregistrează-te acum la mini-tabăra GLOWTOBE! Cei din apropierea orașului Bălți (de exemplu: Sîngerei, Glodeni, Edineț, etc.) vor avea prioritate. Training-urile GLOWTOBE vor avea mai multe locații, pe parcursul anului se vor desfășura la Comrat, Cahul, Soroca, Ungheni și Chișinău, deci dacă una dintre aceste locații este mai accesibilă pentru tine, scrie organizatrilor pe glowtobe.moldov[email protected] și ei te vor anunța toate detaliile.

La mini-tabăra din Bălți te poți înscrie AICI!

 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente