„Igor Dodon este cea mai valoroasă investiţie a lui Plahotniuc. M-am convins din nou cât de adevărată este această afirmaţie a lui Andrei Năstase. Activitatea ruşinoasă a comisiei lui Plahotniuc-Dodon se termină. Au fost create 46 de circumscripţii din 51. Mai mult de jumătate din raioane au fost divizate în două sau trei circumscripţii”, a scris vicepreşedintele Platformei DA, pe pagina de facebook.

Potrivit lui Slusari, în aşa mod haosul administrativ, de care are atât de mult nevoie Plahotniuc, este garantat.

„Pentru Diasporă şi Transnistria au rămas cinci circumscripţii. Diaspora cel mai probabil va primi trei. Şi asta în condiţiile în care, doar potrivit datelor oficiale, peste hotare sunt peste 800.000 de compatrioţi de-ai noştri. Potrivit legii, acolo trebuie să fie create minimum 13 circumscripţii. Iar Dodon, care a fost ales de „întreg poporul” tace, deşi a promis 25 de circumscripţii pentru Diasporă şi Transnistria. Reprezentanţii socialiştilor în comisie continuă să muncească pentru binele regimului, mormăind că în Găgăuzia trebuie să fie trei circumscripţii şi nu două”, afirmă Alexandru Slusari.

„După aceasta socialiştii pot măcar şi să dea foc portretului lui Plahotniuc (deşi nu vor îndrăzni fără permisiunea lui) şi să strige că ei sunt opoziţia. Acţiunile lor arată însă cum stau lucrurile de fapt. Dodon încă o dată a minţit public, iar partidul său continuă să lustruiască papucii regimului oligarhic”, a mai declarat vicepreşedintele Platformei DA.

Mai mult, Alexandru Slusari spune că, pe plan extern, Plahotniuc demult ar fi avut statut de mafiot, însă de fiecare dată când intervine un moment critic Dodon îi sare în ajutor şi toată furia împotriva regimului oligarhic o transformă în opunere geopolitică, care divizează societatea.