/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Accident rutier tragic în Sudul Moldovei. Trei tineri au murit după ce două automobile s-au ciocnit frontal

missing
28 octombrie 2017, ora 14:45

Potrivit informațiilor preliminare, accidentul a avut loc în această noaptea, în jurul orei 1, la marginea orașului Ceadîr-Lunga, în direcția localității Valea Perjei. În cele două automobile, care s-au făcut zob în urma impactului frontal, se aflau 6 persoane.

Două persoane au murit la fața locului, o altă victimă a murit în unitatea de terapie intensivă. Într-o situație extrem de gravă se mai află încă un pacient, iar medicii din Ceadîr-Lunga luptă pentru viața acestuia”, a spus Zlatovchenko. Potrivit polițistului, acesta este „cel mai grav accident în Găgăuzia din ultimii an”.

Toate cele șase persoane care au fost în mașini în momentul coliziunii sunt rezidenți ai regiunii Ceadîr-Lunga.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram