(FOTO) Cozi kilometrice și ore întregi de așteptare în vama Albița

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cozi interminabile la punctul de trecere al frontierei Leușeni-Albița, pe sensul de intrare în România. Potrivit aplicației „Trafic Online” a Poliției de Frontieră, timpul de așteptare este mare, iar acest lucru îl demonstrează și pozele internaților.

Potrivit vicepreședintelui Platformei Demnitate și Adevăr, Liviu Vovc, în aceste momente la vama Albița a fost formată o coadă interminabilă. „Rândul de mașini începe de la pilonii de intrare în vamă. Se verifică minuțios bagajele din fiecare mijloc de transport: automobile personale, microbuze sau autobuze/autocare”, spune tânărul.

Conform poliției române, timpul de așteptare în vama Albița ar fi de 40 de minute, imaginile internaților arată însă altă realitate.

De menționat că, potrivit aplicației „Trafic Online” a Poliției de Frontieră, la vama moldovenească, în punctul Leușeni-Albița , timpul de așteptare nu este mare. În schimb, timpi îndelungați de așteptare se atestă în punctele vamale Criva-Mamalîga și Mirnoe-Tabaki, unde șoferii sunt nevoiți să aștepte la graniță câte 60 de minute.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...