/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Ia-ți bursa: Tinerii pot participa la un seminar GRATUIT despre cum să obțină o bursă în străinătate

missing
28 octombrie 2017, ora 09:31

Seminarul va avea loc pe data de 2 noiembrie2017, ora 15:30 la Summit Event Moldova, din str. Tighina, 49/3, scara 1, parter.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate ofertele de burse și granturi disponibile pentru anii de studii 2018-2019 și 2019-2020. De asemenea, vor fi expuse toate regulile de depunere ale dosarelor, etapele și procedurile de participare la concursurile oferite în cadrul programelor de studii.

O sesiune aparte va fi dedicată întrebărilor și răspunsurilor, în cadrul căreia participanții vor putea afla toate informațiile suplimentare de care au nevoie.

Doritorii de a afla mai multe detalii despre oportunitățile de studiere și programe personalizate, se vor putea adresa după eveniment la Centrul NEXUS Chișinău pentru aceste servicii.

La eveniment vor participa peste 250 de persoane.

Centrul NEXUS Chișinău este unul din cele șase centre NEXUS din țară (alte cinci activează la Cahul, Cimișlia, Edineț, Rezina și Ungheni) ce oferă servicii de informare și consultanță persoanelor care se află la toate etapele de migrație.

Proiectul NEXUS Moldova este implementat de Agenția IASCI (Austria) din decembrie 2012, acum aflându-se în faza a doua (2016-2018), beneficiind de finanțare din partea Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).
Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe pagina de Facebook: https://goo.gl/Rvze6T

Partenerii evenimentului sunt: Programul Erasmus+ în Moldova, Alianța Franceză, Serviciul German de Schimb Academic (DAAD), Centrul EXCEL, American Language Center Buiucani (ALC Buiucani).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram