Actualitate

Sfatul zilei 28 octombrie 2017. Nu exagera!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

O zi poate fi minunată în fiecare zi! Depinde de alegerile tale. Alege să te înconjori de oameni pozitivi, cu intenții bune. Numărul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Cheia succesului este dăruirea și răbdarea! Fii calm, fii încrezător și urmează-ți visul oricât de greu ți s-ar părea. Numărul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Ești ca vântul! Azi ești într-un fel, mâine ești în alt fel. Ascultăți gândurile și înțelege-te mai întâi pe tine, cu tot cu greșelile pe care le faci. Numărul norocos al zilei: 16.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu mai dispera atunci când lucrurile nu merg așa cum ai vrea! Este și mâine o zi, cu alte idei, cu alte soluții. Ia totul cu calm! Numărul norocos al zilei: 21.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu te mai destăinui în fața oricui. Nu mai avea încredere în oricine. Când nu te aștepți, lucrurile pot fi folosite împotriva ta. Numărul norocos al zilei: 10.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARĂ

Te simți prins între ciocan și nicovală și te tot gândești ce să faci, ce să alegi. Cel mai bun sfat pe care ți-l putem da este să-ți asculți intuiția. Numărul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANȚĂ

Nu mai ține în tine atunci când ești supărat, nemulțumit sau dezamăgit. Spune-ți neliniștea cu vocea tare și încearcă să găsești cea mai ușoară cale spre înțelegere. Numărul norocos al zilei: 26.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Să faci rău este foarte ușor, dar să fii om este cam dificil în zilele noastre! Nu te limita la soluții ușoare, alege să faci bine pentru toată lumea. Numărul norocos al zilei: 19.

SFATUL ZILEI PENTRU SĂGETĂTOR

Nu pune presiune pe tine! Nu te mai suprasolicita, ocupă-te și de lucruri care îți bucură sufletul, ocupă-te de familie. Numărul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Nu exagera! Acesta este un sfat în mai multe direcții: nu exagera cu alimentația, cu distracția, cu nopțile pierdute. Numărul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU VĂRSĂTOR

Nu-ți neglija partenerul de viață! În timpurile în care trăim suntem tentați să ne ocpuăm timpul cu munc și uităm de cei dragi. Numărul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU PEȘTI

Omul cât trăiește învață! Învață să fii om în orice moment, învață să fii punctual, să respecți persoanele din jurul tău. Numărul norocos al zilei: 11. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *