(video) Au impresionat prin contrastul vocilor. Cine sunt basarabenii care trec în etapa următoare la Vocea României

collage

Seara aceasta a fost una memorabilă pentru trei tineri din Republica Moldiva, care participă la Vocea României și fac parte din echipa lui Smiley. Antrenorul i-a provocat pe Ana și Tudor să cânte împreună, iar tinerii au impresionat membrii juriului și l-au pus pe Smiley într-o situație dificilă, care cu greu a ales câștigătorul. Octavian s-a duelat cu Iuliana și a reușit să treacă în următoarea etapă a concursului.

Ana Munteanu și Tudor Bilețchi sunt doi tineri din Republica Moldova, pentru care muzica reprezintă o parte din viață. Ambii fac parte din echipa lui Smiley, iar antrenorul i-a provocat să interpreteze „Running”. Vocile ale basarabenilor se completau într-un mod impresionant.

Smiley a hotărât să meargă mai departe cu Ana. „E de necrezut că o fată la 16 ani are o putere de a transmite așa mesajul unei piese. Pentru mine Vocea României aceasta înseamnă”, menționează antrenorul.

„M-am întors la Tudor pentru că vocea lui este unică. Va fi o provocare să lucrăm cu această voce” , spune Loredana. Tudor merge mai departe în camera de așteptare, în echipa interpretei și o înlocuiește pe Doina Spătaru, altă moldoveancă, care săptămâna trecută a ajuns în camera de așteptare.

Octavian Casian face parte din echipa lui Smiley. În această seară el s-a duelat cu Iuliana Popa, ei au interpretat piesa „Have you ever seen the rain”. „A fost foarte greu să găsesc un cântec care să poată pune în valoare două voci atât de diferite și într-adevăr aici e vorba despre cum interpretezi personajul pe care ți-l asumi. Casian are timbrul pe care nu poți să nu-l sesizezi, orice ar cânta, el are un timbru vocal care îl avantajează”, zice antrenorul. Contrastul dintre vocile lor și modul în care se completau a impresionat juriului. Smiley a ales să meargă mai departe cu Octavian. „Am o slăbiucine pentru pletoșii cu barbă”, spune Despot.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente