02:28:45 19.04.2024
Stiri

VIDEO // Cibotaru știe de ce PAS și PPDA nu pomenesc deloc de PLDM: „Să explice ei… Maia Sandu nu a venit din CERURI sau din subsol”

Politică 27.10.2017 15:40 Vizualizări3104 Autor: Ziarul National
VIDEO // Cibotaru știe de ce PAS și PPDA nu pomenesc deloc de PLDM: „Să explice ei… Maia Sandu nu a venit din CERURI sau din subsol” captură privesc.eu


Liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Viorel Cibotaru, nu știe, deocamdată, dacă formațiunea pe care o conduce va face parte din blocul electoral format în jurul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) și Partidul Platforma „Demnitate și Adevăr”, dar e sigur că în cazul în care fiecare partid va merge individual în scrutinul din 2018, atunci „nimeni nu va ajunge nicăieri”.

Întrebat dacă Maia Sandu și Andrei Năstase vor lua PLDM-ul în barcă cu ei, Ciobotaru a spus că e o întrebare foarte bună. „În orice caz aven discuții foarte consistente la subiect. Ei au de parcurs calea lor, trebuie să înțeleagă care sunt scopurile lor ca partide emergente, ce vor și unde vor să ajungă, care sunt viziunile, planurile lor. Noi, cei din PLDM, ne-am expus foarte clar (apelul la coagularea partidelor proeuropene n.r.). Eu nu vreau să comentez ce spune Maia Sandu, chiar nu vreau. Ei (Maia Sandu și Andrei Năstase n.r.) au calea lor, au înțelegerile lor. Eu nu sunt gelos și sunt suficient de prudent și răbdător ca să aștept”, a spus Cibotaru în cadrul emisiunii „Important”.

Chiar dacă la aparițiile publice cei doi lideri nu pomenesc deloc de o eventuală coalizare și cu PLDM, Viorel Cibotaru a menționat că la Bruxelles, în cadrul vizitelor care le-a întreprins împreună cu Maia Sandu și Andrei Năstase, a fost abordată această chestiune.

„Despre discuțiile lor noi știm și am știut tot timpul. Cunoaștem ce discută ei și am considerat normal acest lucru, inclusiv căutările lor. Totuși, eu știu bine unde trebuie să ajungem”, a menționat acesta.

Liberal-democratul a mai adăugat că dânsul știe de ce Maia Sandu și Andrei Năstase se feresc de fiecare dată să vorbească despre PLDM, dar nu a vrut să deschidă parantezele. „Să explice ei asta. Maia Sandu nu poate fugi de la propria identitate, fie ca vreau său nu vrea. Ea nu a venit din ceruri, nu a venit din subsol. Nici Andrei. Fiecare are identitatea sa, fiecare și-o construiește”, a conchis liderul PLDM.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md